Tolkun projektit


Tolkun projektit ovat ainutkertaisia kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan yhdessä nuorten sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektityöt painottuvat laaja-alaisesti eri ammattialoille. Jokaisessa Tolkun projektissa liikutaan sekä kokataan säännöllisesti. 

Projektityöt vaihtelevat tapahtumatuotannoista, esityksiin aina päiväkodeista palvelutaloihin ja erilaisista hyvänmielentempauksista. Projektimme tuottavat hyvää mieltä nuorille, mutta ne tuovat iloa myös muille!

Tolkun projektit ovat suljettuja projektiryhmiä ja kestoltaan kolmen kuukauden mittaisia. Projektiryhmät kokoontuvat 4-5 päivänä viikossa, maanantaista perjantaihin klo 9.00-14.00 välisenä aikana. Nuori voi itse hakeutua Tolkulle ottamalla yhteyttä ohjaajiin TAI nuori ohjautuu eri yhteistyökumppaneiden kautta.

Jokaiseen Tolkun projektiin osallistutaan alkuhaastattelun kautta.


PROJEKTIHAKU PÄÄTTYNYT!


TAIDETEOKSIA! - PROJEKTI

14.3.2022 - 1.7.2022, ma-pe, klo 9.00 -14.00

Taideteoksia! on 3 kuukautta kestävä projektikokonaisuus, joka suunnittelee, luo ja tekee tapahtumatuotantoihin yhdessä suunniteltuja visuaalisia elementtejä tai kokonaisuuksia ja fiilistelee myös valmista lopputulosta tapahtumassa. Projektin aikana nuori tutustuu ja osallistuu taidesisältöjen suunnitteluun sekä osallistuu taidekokonaisuuksien toteutukseen käytännössä. Projektin aikana myös kokeillaan ja harjoitellaan erilaisia taiteen tekniikoita ja toteutustapoja. Projektin aikana tehdään mm. #Into22 ja Pikkuprovinssi -tapahtumien visuaalisia elementtejä sekä kesän Provinssi 2022 toteutuessa, hyppää projekti toukokuussa tekemään festivaalia. Luvassa aluetaidetta, raksaa ja muita festivaalin rakentamiseen liittyviä hommia! Aitiopaikka nähdä kuinka Provinssi-22 rakentuu!

Projektin aikana nuori saa henkilökohtaista ohjausta elämän- ja arjenhallintaan, tukea koulutukseen ja työelämään liittyviin kysymyksiin sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. Projekti on suunnattu 16 -29 v. nuorille. Projektiin on mahdollista osallistua työkokeiluna, jolloin toimintapäiviä on 5 (ma-pe). Kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen sopimuksilla toimintapäiviä on 4 (ma-to).


Nuoret osallistuvat projekteihin 4-5 päivää viikossa. Toimintapäivät ma-pe klo 9.00-14.00.

Projektiin on mahdollista osallistua työkokeiluna, jolloin toimintapäiviä on 5 (ma-pe). Kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen sopimuksilla toimintapäiviä on 4 (ma-to). 

Projektit kokoontuu 3-4 kertaa viikossa Pohjan nuorisotalolla taidealanosaajan ohjauksessa. Torstaisin on Tolkun omaa toimintaa, jolloin mm. liikutaan, kokataan, tehdään hyvänmielentempauksia, vierailukäyntejä sekä vauhditetaan opintoja. 2019 Tolkkupaja | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode