Tolkun Projektit

Tolkun projektit ovat ainutkertaisia kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan yhdessä nuorten sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektityöt painottuvat laaja-alaisesti eri ammattialoille. Jokaisessa Tolkun projektissa liikutaan sekä kokataan säännöllisesti. 

Projektityöt vaihtelevat tapahtumatuotannoista, esityksiin aina päiväkodeista palvelutaloihin ja erilaisista hyvänmielentempauksista. Projektimme tuottavat hyvää mieltä nuorille, mutta ne tuovat iloa myös muille!

Tolkun projektit ovat suljettuja projektiryhmiä ja kestoltaan kolmen kuukauden mittaisia. Projektiryhmät kokoontuvat maanantaista torstaihin klo 9.00-14.00 välisenä aikana. Nuori voi itse hakeutua Tolkulle ottamalla yhteyttä ohjaajiin TAI nuori ohjautuu eri yhteistyökumppaneiden kautta.

Jokaiseen Tolkun projektiin osallistutaan tutustumiskäynnin kautta.


HAKU TOLKUN PROVINSSI PROJEKTEIHIN

Haku auki 20.2.-3.4. välisen ajan.
Hakuaika päättynyt!

Huom! Projektien aloitusta on lykätty alkavaksi 14.5.2020. Ilmoittelemme mahdollisista muutoksista.

TOLKKU X PROVINSSI   TAIDE

14.5-25.6.2020, ma-to klo 9.00-14.00.

TOLKKU X PROVINSSI TAIDE -kokonaisuus suunnittelee, luo ja tekee festivaalialueelle vähintään yhden yhdessä suunnitellun visuaalisen elementin tai kokonaisuuden. Projektin aikana pääset tutustumaan ja osallistumaan taidesisältöjen suunnitteluun, osallistumaan taidekokonaisuuden toteutukseen käytännössä ja fiilistelemään valmista lopputulosta alueella. Suunnittelut ja sisällöt rakentuvat yhdessä projektitiimin kanssa, joka koostuu aluetaiteeseen osallistuvista nuorista, Provinssin yhteyshenkilöstä sekä Tolkkupajan työntekijöistä. Projektin aikana pääset oppimaan uutta, kokeilemaan erilaisia työvälineitä taiteen tekemiseen ja näkemään festarialueen taiteellisen kokonaisuuden rakentumisen alusta saakka.

TOLKKU X PROVINSSIN TAIDE- projektin tavoitteena on tutustua ja osallistua taidesisältöjen suunnitteluun ja toteutukseen, löytää itsestä uusia puolia mielekkään tekemisen äärellä ja opetella työelämätaitoja. Projektin aikana saat henkilökohtaista ohjausta elämän- ja arjenhallintaan, tukea koulutukseen ja työelämään liittyviin kysymyksiin sekä tulevaisuuden suunnitelmiin. 

TOLKKU X PROVINSSI RAKSA

14.5-25.6.2020, ma-to klo 9.00-14.00

TOLKKU X PROVINSSI-RAKSA suunnittelee ja toteuttaa festivaalille rakenteita ja ratkaisuja, jotka ovat välttämättömiä festivaalikävijöiden viihtyvyyden ja tarpeellisten palveluiden takaamiseksi. Projektin aikana pääset tutustumaan ja osallistumaan esimerkiksi kyltitysratkaisujen sekä vanhojen rakenteiden korjaamiseen ja ehostamiseen sekä fiilistelemään valmista lopputulosta alueella. Suunnittelut ja sisällöt rakentuvat yhdessä projektitiimin kanssa, joka koostuu raksaprojektiin osallistuvista nuorista, Provinssin yhteyshenkilöstä sekä Tolkkupajan työntekijöistä. Projektin aikana pääset oppimaan uutta, kokeilemaan erilaisia työvälineitä ja näkemään festarialueen kokonaisuuden rakentumisen alusta saakka.

TOLKKU X PROVINSSI RAKSA -projektin tavoitteena on tutustua ja osallistua rakenteiden ja festivaalikävijöiden viihtyvyyden ja erilaisten käytänteiden suunnitteluun ja toteutukseen, löytää itsestä uusia puolia mielekkään tekemisen äärellä ja opetella työelämätaitoja. Projektin aikana saat henkilökohtaista ohjausta elämän- ja arjenhallintaan, tukea koulutukseen ja työelämään liittyviin kysymyksiin sekä tulevaisuuden suunnitelmiin.


Nuoret osallistuvat projekteihin VÄHINTÄÄN 3-4 päivää viikossa. Toimintapäivät ma-to klo 9.00-14.00. TOLKKU X PROVINSSI TAIDE sekä TOLKKU X PROVINSSI RAKSA kokoontuvat 2 kertaa viikossa Pohjan nuorisotalolla sekä Rytmikorjaamolla. Muina toimintapäivinä liikutaan, kokataan, tehdään erilaisia kädentaitoja, hyvänmielentempauksia sekä vierailukäyntejä. 
2019 Tolkkupaja | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode