Mitä Tolkussa tehdään?

Tolkkupajan keskiössä on toiminnallisuus, luovuus, osallisuus sekä omat vahvuudet. Projektitöiden ja toimintaryhmien sisällöt toteutetaan yhdessä nuorten ja eri alojen ammattilaisten kanssa. Toiminalliset teemat Tolkkupajassa voivat olla esimerkiksi: ympäristötaide, teatteri, valokuvaus, musiikki, liikunta, luonto ja seikkailu, ekologisuus, ravitsemus, erilaiset tapahtumat sekä hyvänmielentempaukset.

Toiminnallisuuden lisäksi mukana on vahvasti nuorten omien tulevaisuuden suunnitelmien selkeytyminen sekä elämänhallinta yksilö- sekä ryhmävalmennuksen avulla.  

Tolkkupajalla nuori voi osallistua Avoimeen Tolkkuun TAI Tolkun projekteihin.

Avoin Tolkku

Avoimessa Tolkussa nuori harjoittelee taitojaan ja sitoutumista toimintaan pienin askelin. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin kerran viikossa klo 9.00-14.00 välisenä aikana ja toimintaan voi osallistua tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Teemoja suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa.

Tolkun Projektit

Tolkun projektit ovat ainutkertaisia kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan yhdessä nuorten sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Projektityöt painottuvat laaja-alaisesti eri ammattialoille. Jokaisessa Tolkun projektissa liikutaan sekä kokataan säännöllisesti. Projektityöt vaihtelevat tapahtumatuotannoista, esityksiin aina päiväkodeista palvelutaloihin ja erilaisista hyvänmielentempauksista. Projektimme tuottavat hyvää mieltä nuorille, mutta ne tuovat iloa myös muille!

Tolkun projektit ovat kestoltaan kolmen kuukauden mittaisia ja kokoontuvat maanantaista torstaihin klo 9.00-14.00 välisenä aikana.2019 Tolkkupaja / Seinäjoen nuorisopalvelut                                                                                     Sivusto: Webnode