Nuorten työnäytökset


Kokeileva Kuvataide- sekä Mediaprojekti toteuttivat yhteisen työnäytöksen Kokeileva Kuvataide X Mediaprojekti Nuorisokeskuksella 14.12.21. Nuorten työt ovat nähtävillä täällä!


Taideteoksia projektin työnäytös VOIMAANNUTTAVA toteutettiin Ideapark Seinäjoen tiloihin 7.7.- 21.7. Projektiryhmä myös ideoi ja toteutti Räsymatto - projektin Seinäjoen Keskustorin tuntumaan kesäkuussa-21.


Luova Tolkku projekti toteutti FANTASIA. - työnäytöksen Seinäjoen pääkirjasto Apilassa 7.-20.4.2021


Tolkku Animoi projekti valmisti työnäytökseen yhteisen animaatiovideon 25.2.2021

Tolkku Animoi-projektissa on tutustuttu tekemisen kautta animointiin sen kaikissa päämuodoissa: 2D, 3D, Stop Motion ja liikegrafiikka. Projektia ohjasi Jusa Kaivo-oja. Projektin henkilökohtaisten harjoitteiden myötä sekä yhdessä ideoimalla on työnäytökseen saatu kollaasi erilaisia animointitöitä, jotka on yhdistetty Teletappi- ja kanavasurffausteemalla toisiinsa. Tällä on haluttu kuvastaa television ja muun nykymedian vaikutusta ihmiseen, luomillaan ärsykkeillä. 


TolkkuMix ja Tolkun Soundi työnäytökset toteutettiin verkkotapahtuma Onx täs Tolkkua?!-  väliseminaarin yhteydessä 4.11.2020

TolkkuMixin taidesisällöistä valikoitui työnäytökseen sanataidekokonaisuudesta teoksia. Sanataidetta ohjasi Heli Orava ja apuna videoteosten toteuttamisessa oli vuorovaikutustaidot-kokonaisuuden ohjaaja Eerik Kantokoski. Tolkun Soundi musiikkiteosten valmistui Rytmi-instituutin työryhmä Jenni Packalén ja Toni Niemi opastuksessa.Tolkku X Provinssi  Taide ja Raksa projektit- Toiveiden siepparit ja Elämän kukinto teokset Törnävänsaaressa 25.-28.6.2020

Tolkku X Provinssi projekteja ohjasi Provinssin taiderakennuspäällikkö Sini Savela


Kokeileva Kuvataide ja Valokuva- projektien yhteinen työnäytös:

Mielenmaisemia - nuorten taidenäyttely 5.3.2020

Kokeileva Kuvataide projektia ohjasi Niina Keltamäki

Tolkun Valokuva projektia ohjasi työryhmä Tomi Salminen, Kalle Marjamäki, Mika Rinta-Porkkunen ja Sami Huhtakangas.