Avoin Tolkku


Avoimessa Tolkussa nuori harjoittelee taitojaan ja sitoutumista toimintaan pienin askelin. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana Pohjan Nuorisotalolla (Pultrantie 15). Toimintaan voi osallistua tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Teemoja suunnitellaan yhdessä nuorten kanssa. 

HUOM! 10.1.2022 alkaen Avoin Tolkku kokoontuu kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana. Voit käydä mukana toiminnassa kerran viikossa tai kumpanakin toimintapäivänä. 

Tolkun avoimeen ryhmään voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, kuraattorin, opinto-ohjaajan, opettajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa. Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa ja saat lisäinfoa kokoontumiskerran teemoista. 

Koronarajoitukset on otettu huomioon toiminnassamme. Pidämme turvavälit sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta. Ryhmäkokoontumisten henkilömäärät pidämme myös mahdollisimman pienenä, siksi olisikin tärkeää, että ilmoitat osallistumisesi meille ennakkoon, varsinkin jos olet tulossa ensimmäistä kertaa. Käytämme Avoimen Tolkun toiminnassa maskeja. Maskit jaetaan Tolkkupajalta.

Ilmoitathan tulostasi etukäteen Tolkun ohjaajille soittamalla, tekstaamalla tai WhatsAppin kautta. Näin osaamme varata oikean määrän lounasta osallistujille!


OHJELMA

2021: vuoden viimeinen kokoontuminen ke 15.12. 

Toiminta jatkuu 10.1.2022. Kesätauko alkaa 23.6.2022
2019 Tolkkupaja | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode