Avoin Tolkku


Ryhmässä tehdään luovasti monenlaista! Jokaisella kokoontumiskerralla on oma teemansa esim. liikunta, musiikki, valokuvaus, kädentaidot, maalaus, ruoka. Teemoja suunnitellaan myös yhdessä nuorten kanssa. Avoimessa Tolkussa nuori harjoittelee taitojaan ja sitoutumista toimintaan pienin askelin. 

Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10.00-14.00 välisenä aikana Pohjan Nuorisotalolla (Pultrantie 15). Voit käydä mukana toiminnassa kerran viikossa tai kumpanakin toimintapäivänä. Keskiviikko on Avoimen Tolkun ns. pääpäivä ja maanantain voi lisätä mukaan toimintapäiväksi voimavarojen mukaan.

Tolkun avoimeen ryhmään voi tulla tutustumaan yksin, kaverin, kuraattorin, opinto-ohjaajan, opettajan tai kenen tahansa tukihenkilön kanssa. Seuraa meitä Instagramissa tai Facebookissa ja saat lisäinfoa kokoontumiskerran teemoista. 

Koronaturvallisuus on otettu huomioon toiminnassamme. Pidämme turvavälit sekä huolehdimme hyvästä hygieniasta. Ryhmäkokoontumisten henkilömäärät pidämme myös mahdollisimman pienenä, siksi olisikin tärkeää, että ilmoitat osallistumisesi meille ennakkoon, varsinkin jos olet tulossa ensimmäistä kertaa.

Ilmoitathan tulostasi etukäteen Tolkun ohjaajille soittamalla, tekstaamalla tai WhatsAppin kautta. Näin osaamme varata oikean määrän lounasta osallistujille!


OHJELMA

Avoimen Tolkun keväkausi 10.1.2022 - 30.6.2022

Kesätauko 1.7.2022 - 14.8.2022

Syyskausi 15.8.2022 - 14.12.2022

VIIKKO 48Tolkkupajan toiminta saa Aluehallintoviraston myöntämää tukea nuorten työpajatoimintaan

Tolkkupajan toiminta käynnistyi ESR-rahoitteisena hankkeena 2019

2019 Tolkkupaja | Seinäjoen nuorisopalvelut
Sivusto: Webnode